تهویه vrf

برنامه نویسی و طراحی سایت و اپلیکیشن

تهویه vrf

۳۸۹ بازديد
 سیستم VRF
در این سیستم مایع مبرد حاصل از چگالش در یونیت خارجی به انشعاب های مختلفی تقسیم و راهی یونیت های داخلی شده و بعد از عبور از شیر انبساط، وارد کویل سرمایش DX می گردد. از سمت دیگر، هوای ورودی به یونیت داخلی (هوای اتاق) از روی کویل عبور کرده و پس از کاهش دما به اتاق دمیده می شود. بنابراین در سیستم VRF نیز از سیکل تبرید تراکمی بخار(کارنو) استفاده می شود.

در فناوری VRF، بواسطه استفاده از کمپرسورهای دیجیتالی یا کمپرسورهای اسکرال اینورتردار، نرخ جریان (Flow) مبرد (Refrigerant) ورودی به کویل یونیت های داخلی، می تواند متغیر (Variable) باشد. به این ترتیب با تغییر نرخ جریان مبرد، براحتی امکان کنترل دمای هر فضا، بطور جداگانه وجود خواهد داشت.

ساختار و عملکرد سیستم VRF
ساختار سیستم VRF
همانطور که در شکل فوق نیز مشخص می باشد، یونیت های داخلی سیستم VRF کاملاً شبیه به فن کویل ها هستند؛ با این تفاوت که بجای آب، مبرد درون لوله های کویل جریان پیدا می کند.

سیستم VRF در حالت گرمایش
یکی از ویژگی های این دستگاه این است که به طور همزمان می تواند سیستم سرمایشی گرمایشی باشد و در ادامه این موضوع را نیز بررسی می کینم.

تأمین هوای گرم مورد نیاز ساختمان، توسط سیستم VRF به دو روش امکان پذیر می باشد:

1- سیستم VRF دو لوله ای – هیت پمپ (Heat Pump)
در این روش که به سیستم دو لوله ای شناخته می شود، امکان گرمایش و سرمایش تمامی زون ها، اما نه به صورت همزمان وجود خواهد داشت. چنانکه در فصل گرما و به هنگام سرمایش، کویل یونیت های داخلی با دریافت مایع مبرد عبوری از شیر انبساط، به عنوان یک اواپراتور عمل کرده و در فصل سرما، به هنگام گرمایش، با دریافت بخار داغ خروجی از کمپرسور، به عنوان یک کندانسور عمل می کند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.